Marcs Omzwervingen

Maandag 7 juli – Dag 1

's Ochtends gaan we eerst eten in het restaurant van het hotel. Bij gebrek aan iets beters op de kaart nemen we maar wentelteefjes. Het duurt erg lang voordat we het krijgen, bijna een uur. Daardoor moeten we heel snel eten om toch op tijd klaar te zijn.

Daarna ontmoeten we de groep die de trek gaat maken: 3 Belgen, 2 Duitsers, 2 Zwitsers, 4 Australiërs en wij. Kort daarna komt Mark, onze trekleider, binnen. Hij legt ons uit wat we gaan doen, we laden de bagage op de bus en we gaan weg. Tenminste… nadat we lang hebben gezocht naar Matt's koffer, die spoorloos verdwenen is. Later blijkt dat een andere groep hem heeft ingeladen en we vinden hem terug bij de supermarkt waar we de eerste inkopen doen en stoelen kopen voor $6,95 per stuk. We vervolgen de reis via de grens van Canada en gaat na een korte lunch door naar Kamloops, waar we de tenten opzetten en tortilla wraps eten.

De eerste dag was alleen rijden, maar de sfeer is al opperbest, de groep is gezellig en we gaan er drie fantastische weken van maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *