Marcs Omzwervingen

Zondag 27 juli – Dag 21

Vandaag vertrekken we uit Canada. 's Ochtends gaan Christian en ik eerst nog even ontbijten bij Starbucks Coffee. Daarna laden we voor de laatste keer het dak van de bus en vertrekken we naar de pont terug naar de Verenigde Staten. Daar zetten we Penny af bij een bushalte en nemen we afscheid van haar. We vervolgen de reis met z'n twaalven.

Voordat we de pont opgaan moeten we door de immigratiedienst van Amerika, maar omdat bij iedereen het visum nog geldig is zijn we er zo doorheen. Na de boottocht en de douane rijden we naar Seattle, waar we nog twee uur doorbrengen. Dat doen we onder meer op Farmers Market, een overdekte marktplaats zoals we het ook twee jaar geleden in Los Angeles hebben gezien. Ook gaan we even naar een gigantische outdoorsportwinkel. Tenslotte gaan we met zijn allen nog uit eten in een Thais restaurant.

In het Red Lion hotel aangekomen checken we in en brengen we onze tassen naar de kamer. Dan gaan we met zijn allen naar de bar waar een fantastische Karaoke-show is met gastvrouwen die totaal niet kunnen zingen. Om twaalf uur feliciteren we Wouter met zijn verjaardag. Kort daarna nemen we afscheid van iedereen, behalve van Freek en Patricia. Zij hebben morgen namelijk hetzelfde vliegtuig naar Washington.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *