Marcs Omzwervingen

Zaterdag 19 juli – Dag 13

's Ochtends ga ik knikkeren voor gevorderden: golfen. Poeh, dat is lastiger dan ik dacht, vooral om de bal te raken maar zeker ook om het met een beetje snelheid de juiste kant op te spelen. Toch is het wel een leuk spelletje, ik heb wel tientallen kikkers bewusteloos geslagen. Er waren heel veel kleine jonge kikkertjes op de greens. Ik heb zelfs een hole-in-ten kunnen slaan op een par three.

Daarna zijn we naar Cache Creek gereden. Wouw, wat is dat een mooie camping, met familie Flodder en Hells angels als buren, op het asfalt tussen de campers en de snelweg op zo'n tien meter afstand van de tenten. Er wordt gepaintballed, waar ik niet aan mee kan doen omdat er op onvlak terrein gerend en gesprongen moet worden. Samen met de anderen die niet meedoen, nemen we een duik in het zwembad dat deze camping wel heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *