Marcs Omzwervingen

Donderdag 17 juli – Dag 11

We gaan weg uit Jasper en laten voor de rest van de vakantie de Rockies achter ons. Nog net voordat de regen losbarst hebben we onze tenten ingepakt en zitten we in de bus. We gaan naar Clearwater waar we op het Clearwater Lake, Canada's schoonste meer, gaan kanoën.

We ontmoeten bij een supermarkt Jeff, die onze gids voor de komende twee dagen is. Bij het meer aangekomen moeten we allemaal toegeven dat de naam niet fout gekozen is; wat is dat meer schoon en mooi!

We laden al onze spullen voor 's nachts in de kano's en stappen zelf in. Ik deel een kano met Rebecca. We varen ongeveer 2 tot 3 uur tot we op Stellers Bay aankomen, een campground die alleen per water bereikt kan worden en waar we helemaal alleen zijn. Daar zetten we onze tenten op en gaan we een maaltijdsoep koken; de kookgroep waar ik in zit is weer aan de beurt. De soep dopen we tot Clearwatersoup, aangezien het gemaakt is van het water uit het meer, dat zonder bewerking drinkbaar is.

's Avonds hangen we nog wat om het kampvuur en gaan we slapen.
Later zijn een aantal nog zo gek om een Stuntman te nemen: eerst zout opsnuiven, dan een sinaasappel in je ogen uitknijpen en vervolgens een glas Tequila in één keer achterover te slaan. Ik doe niet mee. Voor morgen hoeft er geen wekker gezet te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *