Marcs Omzwervingen

Maandag 21 juli – Dag 15

's Ochtends pakken we de tenten weer in en sjouwen we alles terug naar de bus. Die kon niet bij de tenten staan op deze camping. We vertrekken naar Vancouver waar we twee nachten zullen blijven. Onderweg halen we nog boodschappen en stoppen we bij de Shannon Falls, weer een heel mooie waterval.

In Vancouver aangekomen checken we in op het Burnaby Caribou RV & Tent Resort en krijgen we een rondleiding in de stad. Na wat rondgelopen te hebben gaan we eten in Steamworks Brewing Company, een gezellig restaurant waar ze zelf hun bier brouwen. Na een potje poolen nemen we de Skytrain (een sneltram achtige trein) terug naar de camping, die we na een poosje zoeken ondanks de onvolledige kaart kunnen vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *