Marcs Omzwervingen

Woensdag 9 juli – Dag 3

Vandaag hoeven we de tenten niet in te pakken, we blijven hier nog een nacht. Na een kom muesli als ontbijt stappen we in de bus om naar Glacier Rafting Center te rijden, waar we een wetsuit, neopreen sokken, een fleecetrui en een regenjas krijgen. We stappen in hun oude schoolbus en gaan naar de Kicking Horse River… We gaan raften!

De eerste helft van de tocht is aardig, maar na een lekkere barbecue leidt de instructeur Jeremy ons naar de fantastische tweede helft van de raftingtocht. "Helaas" valt niemand uit de boot, maar om dat goed te maken springen een paar mensen, waaronder ik, uit de boot. Wauw, wat is dat koud, zeg!

De tocht eindigt bij het raftingcenter, waar we een lekker koud biertje krijgen en ik een foto bestel van de tocht. Het was een fantastische dag, ook al was het erg koud en had het nog veel heftigere mogen zijn. Zoals Christian het noemde: "It's not a kicking horse. It's only a little pony!"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *