Marcs Omzwervingen

Maandag 14 juli – Dag 8

's Morgens verlaten we Banff National Park om naar Jasper National Park te gaan. Onderweg was het de bedoeling dat sommige op de Columbia Icefields zouden gaan lopen, maar op een uitzichtpunt onderweg kwamen we toevallig iemand van het bureau dat het organiseert tegen, en die vertelde dat het niet doorging omdat de schoonvader van de gids gisterenavond overleden was. Hierdoor is iedereen gaan hiken. Het was een mooie en niet al te lange hike tussen de tongen van gletsjers. Op de terugweg hebben we zelfs een sneeuwballengevecht gehouden.

Na de hike stappen we weer in de bus richting Jasper. Tussendoor stoppen we nog even bij het visitorcentrum, waar ze een expositie over gletsjers hebben. In Jasper aangekomen zetten we de tenten op Whistler Campground op en maken we eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *