Marcs Omzwervingen

Zaterdag 26 juli – Dag 20

We vertrekken naar Victoria, wat een redelijk korte rit is. Daar aangekomen checken we in bij het Victoria International Hostel en gaan we de stad in.

Ik besteed de middag aan souvenirs kopen, ook koop ik een cadeau voor Wouter: hij is namelijk over twee dagen jarig. Het wordt een lijst voor de rafting foto. Daarna ga ik naar het, wat ze bij het hostel noemden, fantastische park, wat geen moer voorstelt na het park in Vancouver.

's Avonds gaan we voor de laatste keer met de hele groep uit eten. Morgenochtend gaat Penny namelijk de groep verlaten, voor haar cruise. Ik heb een enorme zalmfilet. Tenslotte gaan we nog stappen, waarbij we erachter komen dat om twee uur alles sluit in Victoria. Zelfs de plek waar we waarschijnlijk nog wel iets zouden kunnen vinden, volgens verschillende locale mensen, is al dicht. Om toch nog een afterparty te kunnen houden gaan we in de bus verder waarbij Mark zelfs nog voor een pizza zorgt. Rond drie uur ga ik het hostel in en na samen met Patricia Freek opgespoord te hebben, ga ik slapen. Morgen vertrekken we helaas naar de Verenigde Staten. Dit was de laatste echte vakantiedag in Canada.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *