Marcs Omzwervingen

Vrijdag 18 juli – Dag 12

We staan lekker laat, ongeveer negen uur, op en nemen een ontbijt van scrambled eggs, gebakken bacon en pannenkoeken. Daarna gaan we lekker relaxen op het kiezelstrandje bij het Campground. Ik ga wat kajakken en zwemmen. Daarna kanoën we met wat mensen nog even naar een punt iets verderop. Als lunch nemen we de soep die gisterenavond is overgebleven en wat sandwiches. Daarna breken we de tenten op en kanoën we terug naar het beginpunt van gisteren. Het is wat zwaarder dan gisteren, want er staat wat tegenwind.

Na de bus geladen te hebben rijden we zo'n half uur naar Buffalo Ranch waar we zullen overnachten. Onderweg stoppen we nog even bij de Helmckens Fall, een waterval van 137meter hoog. Op de ranch gaan we buffalo burgers eten, maar eerst gaan we nog even wat boodschappen doen. Onderweg zie ik de eerste keer een bruine beer van dichtbij, nog geen twee meter van de auto vandaan. Helaas is iedereen net te laat om een goede foto te maken, maar het was de eerste beer van heel dichtbij! Het was weer een schitterende en voor de verandering rustige dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *