Marcs Omzwervingen

Woensdag 23 juli – Dag 17

We vertrekken uit Vancouver om naar Tofino op Vancouver Island te gaan. Het is een lange dag reizen, eerst een krap uurtje naar de veerpont, die zo'n anderhalf uur onderweg is naar het eiland, dat 450 kilometer lang is. Daar aangekomen halen we voor de verandering weer eens boodschappen, maar niet voordat we eerst in een park zijn gaan lunchen. Jippie! Er staat een frietkraam in het park, waardoor de lunch voor een hoop mensen uit friet gaat bestaan.

Daarna rijden we naar Tofino. Onderweg springen David, Matt en Mark nog van een klif in het water. De camping Bella Pacifica ligt midden in het regenwoud en direct aan de oceaan. Dit is tot nu toe de mooist gelegen camping. Na de was gedaan te hebben, waardoor het weer fris rook en alle vlekken er nog inzaten, eten we een biefstuk met gepofte aardappels. We besluiten de avond aan het kampvuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *