Marcs Omzwervingen

Vrijdag 25 juli – Dag 19

Voordat we morgen naar Victoria gaan hebben we vandaag nog een, zoals het op de tripplanner staat, open dag. We besluiten het rustig aan te doen, met wat korte wandelingen en we gaan nog even naar zee. Hierbij stoppen we ook even in het MacMillan Provincial Park Cathedral Grove, een park met reusachtige bomen, waarvan sommige ouder zijn dan 800 jaar. Na een uurtje ze bekeken te hebben gaan we door naar de camping Living Forest Oceanside. Dit wordt de laatste kampeernacht van deze vakantie, morgen overnachten we in een hostel.

Helaas is door de gemeente bepaald, dat kampvuren verboden zijn in verband met de droogte. Nog voor het eten, een left-over pasta gamba maaltijd, gaan we naar Nanaimo Bungy Zone, waar een aantal mensen willen gaan bungyjumpen. Mijn bedoeling is om er heen te gaan om alleen te kijken, maar ik heb het toch gedaan: want samen met Lisa besluit ik de "Ultimate Swing" te doen. Dat is aan een ijzeren kabel met een gigantische snelheid naar beneden vallen, waarna je achterwaarts terug gaat en verder schommelt. Het is met één woord fantastisch!
Dit was zeker de final kick voor deze vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *