Marcs Omzwervingen

Zondag 20 juli – Dag 14

Na het ontbijt vertrekken we naar Whistler, een wintersportoord. Er zijn daar meerdere activiteiten mogelijk, waaronder ziplinen (tokkelen), ATB'en, een toeristische vlucht maken en een tocht op een quad. Ik wil het laatste gaan doen. Echter, of ik of het apparaat heeft een afwijking naar rechts, volgens mij echt het apparaat. Hierdoor moet ik al na vijf à tien minuten stoppen. Ik word teruggebracht naar de stad waar ik mijn geld terugkrijg.

Na zo'n uurtje waarin ik uit mijn hoofd het verslag op internet bij werk (ik was het schrift weer eens vergeten) ontmoet ik anderen van de groep. We lopen wat door het centrum en gaan dan terug naar camping om Couscous te maken. Na een douche en een heerlijke kop koffie uit de bar van de camping – in tegenstelling tot de Amerikanen kunnen ze in Canada blijkbaar wel koffie zetten – gaan we met taxi's naar Whistler om uit te gaan. Rond half twee zijn we terug op de camping om te gaan slapen. Morgen gaan we naar Vancouver.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *