Marcs Omzwervingen

Dag 11: Château-Garnier – Champniers

Vanochtend ben ik vroeg – rond 7 uur- vertrokken. Het is vandaag niet zo ver, maar zo'n 90 kilometer, maar gisterenavond heeft een zigeuner zijn bestelbus zo'n beetje in mijn tent geparkeerd. Op zich eigenlijk niet eens zo erg want zo stond mijn tent uit de wind. Maar helemaal lekker stond ik daar nou ook weer niet.
Onderweg is het droog gebleven, maar er stond wel een harde westenwind. Op Charroux na is onderweg echt alles dicht. Het is duidelijk tweede pinksterdag. Onderweg kom ik ook bijna niemand tegen. Op de camping naast het vliegveld van Brie-Champniers komen mijn ouders zo'n 2 uur na mij aan. Iets later begint het te regenen, maar nu kan ik lekker in de vouwwagen zitten.
's Avonds gaan we uit eten, morgen is een rustdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *