Marcs Omzwervingen

Dag 10: Fontaine – Château-Garnier

Waar ik vandaag toch terecht ben gekomen… officieel is dit een camping municipal, maar het is vooral een zooitje ongeregeld. Maar het kost dan ook maar 2 euro 50.
Vandaag was vooral erg nat. Van 10:00 uur tot 16:00 uur heeft het continu geregend. Daarbij staat er ook nog eens een harde noord-westen wind. Morgen belooft het niet veel beter te worden. Ik ben vanochtend gestart met een rit door Poitiers, waar op zondagochtend natuurlijk alles dicht is. Rond 12 uur gingen de restaurants wel open, dus daar heb ik een heerlijke brunch op.
Onderweg waren alle cafés dicht, behalve op het eindpunt in Château-Garnier. Daar kan ik even goed opwarmen met een kop koffie, voordat ik de camping opzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *