Marcs Omzwervingen

Dag 16: Sauveterre-de-Béarn – Rieulhes

Ik heb vandaag ongeveer 103,80 kilometer gereden. Mijn fiets computer begint kuren te vertonen en houdt er af en toe mee op om een paar minuten later opeens weer te gaan tellen.
Vandaag ben ik aan de Katharen-Baskenroute begonnen. Om 11 uur was ik in Oloron bij de kathedraal, waar de Jacobsroute en de Katharenroute kruisen. Daar ben ik een poosje gebleven en heb ik een gigantische tournedos op. Dat was een goede basis voor de klim van meer dan 15 procent Oloron uit. Maar met de Pyreneeën voorgoed in zicht.
De uitzichten vandaag, en zeker 's middags waren geweldig! Ik had het idee vandaag tot Lourdes te rijden, maar de camping direct langs de route op 6 kilometer van Lourdes was toch te aantrekkelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *