Marcs Omzwervingen

Dag 8: Fréteval – Tours / St. Avertin

Vandaag heb ik een enorme hagelbui gehad. Vanochtend was het mooi zonnig en dat bleef het tot zo'n 15:00 uur. Maar toen werd de lucht pikzwart, en kwamen er gigantische windvlagen en begon het enorm te hagelen, voor zo'n 15 minuten lang. Nu ik dit schrijf ik het weer opgeklaard. En nu maar hopen dat het morgen droog blijft, maar bij de receptie van de camping gaven ze aan dat dat niet waarschijnlijk is.
De route was weer erg mooi. Ik heb een omweg van zo'n 20 kilometer gemaakt om een safaripark te kunnen bezoeken, maar dat bleek pas anderhalf uur later open te gaan. Nou, dan maar weer doorfietsen. De route daarna had net zo goed een puzzeltocht kunnen zijn, zo onduidelijk was hij. Uiteindelijk ben ik goede gereden, maar ik hoorde van anderen dat ze enorm omgereden waren.
De tortelinni van vanavond was genoeg voor twee keer, dus de helft heb ik bewaard tot na de afwas. Toen hadden de vogels het gepikt. Ik ben er nog niet over uit wat ik morgen doe. Ga ik Tours een dagje in of ga ik richting Poitiers? Ik zie het morgen wel weer.
Oh ja, boekje 1 is uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *