Marcs Omzwervingen

Dag 5: Cires-les-Mello – Velliers-le-Morhier

Ik dacht vandaag zo'n 100 km te fietsen en dan morgen een rustdag te houden. Maar ik zit al zo dicht bij Chartres dat ik daar een dagje ga doorbrengen. Uiteindelijk ben ik tot 18:00 uur doorgefietst en ben ik beland in Velliers, morgen hoeven er nog maar zo'n 25 kilometer gefietst te worden.
Vandaag waren er voor het eerst "echte" heuvels met klimstukken van zo'n 3 kilometer. En natuurlijk ook de bijbehorende afdalingen. Sommige klimmetjes waren tegen de 10 procent aan.
De Fransen hebben trouwens aparte ideeën over de douches: gisteren was er behalve een muntautomaat ook nog een drukknop die je om de paar seconden moest indrukken. Vandaag moest je aan een touw blijven trekken om te kunnen douchen. Gelukkig kon ik hem goed vastknopen aan de doucheknop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *