Marcs Omzwervingen

Dag 22: Salsigne Belvédère – Narbonne

Onverwachts is dit de laatste dag van mijn fietstocht in verband met mijn materiaalpech. Mijn fiets is nog helemaal heel, maar bij het opzetten van mijn tent brak de stok die nog niet was vervangen op drie plaatsen. Het lukte nu nog om hem provisorisch op te zetten, maar het is einde verhaal, en reservestukken heb ik niet bij me.
Maar Narbonne was wel het oorspronkelijke einddoel van de reis, en dat heb ik gehaald in krap 2100 kilometer!
Vandaag was een heel warme dag en een heel mooie etappe. Tussen de middag heb ik in Minerve een wandeling in de Cesse-kloof gemaakt en ben ik naar de katapult gewandeld. Met deze katapult is deze stad vroeger veroverd. Het laatste stuk naar Narbonne heb ik langs het Canal du Midi over een gravel fietspad gereden tot het centrum van Narbonne.
Op de camping heb ik als afsluiting van de tocht lekker op het terras in de zon gegeten. Morgen komt mijn vader mij ophalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *