Marcs Omzwervingen

Dag 13: Touvre – St. Emilion

Rond 10 uur ben ik weer op de route afgezet. Het was nog even zoeken waar hij precies was, maar ik blijk zo'n vierenhalve kilometer winst te hebben ten opzichte van waar ik ben gestopt.
De dag begint droog en een beetje zonnig maar dat is snel over. Alleen tussen 13:00 en 14:00 uur en na 17:00 uur is het droog. Voor overmorgen zijn de voorspellingen goed, ik hoop dat het morgen ook wel meevalt.
De route is wel heel mooi, veel heuvels en daardoor veel mooie uitzichten. Op dit stuk van de reis zijn veel campings nog gesloten, dus ik kies maar een camping die als prijzig aangeduid staat. Een nacht komt uit op 15,50 euro maar ik krijg als fietser 5,50 euro korting. Dan valt het toch weer mee. Gelukkig heeft deze camping een restaurant, zeker omdat het 's avonds ook steeds regent. De pizza en de Irish Coffee smaakten prima.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *