Marcs Omzwervingen

Dag 19: Hèches – St. Girons

En jawel, vandaag is het weer de hele dag droog. Nog geen 5 minuten nadat ik weer op pad ben, kom ik twee fietsers tegen die de Katharenroute de andere kant op aan het fietsen zijn. Dat zijn de eerste die ik op dit stuk van de reis tegenkom, en dat geldt ook voor hen. Ik merk wel dat het gisterenavond laat is geworden, ik kom maar moeilijk op gang. Een kop koffie zou er wel ingaan, maar ik kom maar weinig barretjes tegen. De enige die wel open is schenkt geen koffie!?
Na de lunch gaat het een stuk lekkerder en vind ik zowaar een terrasje. De route loopt grotendeels langs de Salat, een rivier met veel stroomversnellingen en watervallen. Weer heel wat anders dan de vorige etappe, maar ook weer een mooie tocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *