Marcs Omzwervingen

Dag 17: Rieulhes – Hèches

Ik heb Maria gezien! Wel een stuk of duizend keer, in glas, textiel, aardewerk en natuurlijk plastic. Lourdes is echt een enorme toeristenattractie. Maar ja als je er dan toch zo goed als langs komt… En in Lourdes was ook nog eens de dichtstbijzijnde bakker.
Na Lourdes begon de waarschijnlijk zwaarste etappe van de hele reis met heel veel klimmen, regelmatig rond de 10 procent. Met als toppunt de klim net na Bagnères: een kilometer met constant minimaal 15 procent helling. Maar dit zorgde natuurlijk wel voor een fantastisch mooie rit met adembenemende uitzichten, voor zover die klimmen daar al niet voor zorgden.
Uiteindelijk ben ik in hèches door mijn vader opgehaald voor een rustdag op camping Eglantiere, ruim 30 kilometer verderop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *