Marcs Omzwervingen

Dag 4: Seraucourt-le-Grand – Cirec-les-Mello

Het is al de derde dag dat ik onderweg helemaal geen andere fietsers tegenkom, ook niet op de campings. Het lijkt er trouwens op dat ik bijna alleen op de enorm grote camping Aire Naturelle le Week End sta. Maar ja, het is tenslotte ook geen weekend.
Vandaag ging de tocht vooral door landbouwgebieden. Zoals het boekje zegt: een snel traject, met trouwens ook erg weinig campings. Hierdoor heb ik er toch alweer 127 km opzitten.
Tenslotte voor in het receptenboek het eten van vanavond: Zalm met rauwe ham, rijst en bonen. Men neme 1 pak magnetron zalm met saus en rijst van de Aldi en hakt de zalm in stukjes. Voeg daar twee plakjes rauwe ham in stukjes aan toe en bak het geheel in de koekenpan. Maak ondertussen een blik sperziebonen warm en gooi tenslotte alles bij elkaar. Een prima maaltijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *