Marcs Omzwervingen

Dag 1: Breda – Londerzeel

Zo, ik ben weer op weg. En hoe, het weer zit enorm mee en er zitten alweer 110 km op. Na een lift naar Breda was ik zo in België – zo’n grenspaal is toch een soort mijlpaal – al was het al na zo’n 10 km.
Na een stuk langs de Mark gaat de route van het water weg. In Pulderbos is het tijd om de meegenomen broodjes te eten met een lekker glas, tenminste: fles, chocomel. Dat is ook precies op tijd, want het gaat daarna kilometers wind tegen langs het kanaal.
Gelukkig is het wel zonnig en komt verderop Mechelen. Wetende dat de camping nog maar 15 kilometer is, durf ik wel een Leffe op het terras op de Grote Markt de nemen. Uiteindelijk ben ik nu in Londerzeel op een camping zo’n meter van de snelweg af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *