Marcs Omzwervingen

Dag 2: Londerzeel – Tournai

Gisternacht, of eigenlijk avond, is het toch nog gaan regenen. Toen ben ik maar naar bed gegaan. Vanochtend ben ik vol goede moed op weggegaan, met als doel Tournai op zo'n 100 km.
Het is uiteindelijk wel Tournai geworden, maar ruim 125 km. Vooral de zoektocht naar winkels in Tournai en de gebrekkige borden naar camping zijn daar de oorzaak van.
Het grootste deel van de route ging over de jaagpaden langs de Dender. Rond 12 uur fietste ik Wallonië in. Dit stond niet aangegeven, maar het wegdek vertelde alles. Of beter: het gebrek aan wegdek. Zo'n 20 kilometer voor Tournai kom ik Mariska tegen waarmee ik het laatste stuk op fiets.
Na inkopen gedaan te hebben komen we op de camping. Helaas brak bij het opzetten van mijn tent een stok. Nu is het provisorisch gemaakt met een haring, maar ik moet toch op zoek gaan naar een campingshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *