Marcs Omzwervingen

Dag 15: Commensacq – Sauveterre-de-Béarn

Het heeft vannacht gehoost! En de wigwam was niet volledig waterdicht. Gelukkig was hij groot genoeg om op een andere plek te liggen. Eigenlijk was de bedoeling vandaag vroeg te vertrekken, maar ik heb eerst maar gewacht tot het droog werd. Dat was rond 9 uur, maar niet voor lang. Compleet tegen mijn principes in heb ik op die eindeloze kaarsrechte wegen in de regen mijn muziek maar opgezet.
Maar, na het eerste – geïmproviseerde, want het apparaat was kapot – kopje koffie. Is het droog geworden en dat is het de rest van de dag gebleven. Na Dax kon de jas zelfs uit. Hier begonnen de heuvels ook weer, waarmee een enorm mooi stuk route begon, zeker met dit weer.
Uiteindelijk ben ik veel verder gekomen dan ik had gedacht. Het is nog maar 40 kilometer naar Oloron, waar ik op de Katharen-Baskenroute overstap.
Als avondeten had ik een blikje "Tripes à la Tomate". Ik weet nog steeds niet wat het was, maar nadat het blikje open was moest ik meteen aan hondenvoer denken. De dikke gelei bleek echter een tomatensaus te worden. Het was niet echt was, maar om het nou nog een keer te nemen, nee….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *