Marcs Omzwervingen

Dag 14: St. Emilion – Commensacq

Vanochtend ben ik rond 9 uur van de camping weggegaan, wetende dat er meteen een klim zou komen. Die viel enorm mee en was ook meteen een van de laatste van de dag. De route ging nadat na zo'n 30 kilometer de wijnranken uit het zicht waren verdwenen, vooral door de bossen. Dit betekende kilometers rechtdoor, soms tot wel 15 kilometer lang.
Hierdoor ging de etappe wel erg snel; het is dat de meeste campings nog dicht zijn, anders was ik wat verder gefietst. Maar ik sta hier zeker niet slecht op een jeugdkamp/ kajakcentrum "Mexico", waar ik vannacht slaap in een wigwam.
Het is vandaag overwegend droog gebleven, er waren maar twee korte buitjes. Nog wat goden erbij en het is echt lekker warm. Die wind uit het westen is prima, voor als ik over twee dagen de Pyreneeën inga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *