Omzwervingen van Marc en Josephine

Introductie

Vorig jaar dacht ik na het fietsen van de North Sea Cycle tour dat ik de volgende keer weer een kort tochtje zou gaan maken. Toch wordt de route van dit jaar ook weer zo’n 4000 kilometer, van Màlaga naar Vianen. Deze tocht ga ik grotendeels de routes van Benjaminse volgen, namelijk Onbegrensd Fietsen naar Andalusië en Onbegrends Fietsen naar Barcelona.

Het stuk door België wil ik echter vervangen door de Duitse Vulkaneifel. In het noorden van Frankrijk sla ik daarom rechtsaf om via de Groene Valleienroute door Luxemburg naar Duitsland te fietsen.

Een overzicht van de route staat op het kaartje aan de rechterkant. Ik probeer net als vorig jaar onderweg het verslag bij te werken. Daarvoor moet ik wel een wifi-hotspot hebben, maar ik neem aan dat ik die onderweg wel tegenkom.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.