Marcs Omzwervingen

De chaos van het boeken van tickets

In Whistler aangekomen was ik blij dat ik daar niet de afgelopen twee dagen was. Het is een over-the-top toeristendorp met een enorm gemaakt, zogenaamd gezellig, centrum. De koffie smaakte er toch goed, en ik had weer even wifi, waardoor ik de boot naar Vancouver Island en terug kon boeken, net als een camping in de buurt van het vliegveld voor de laatste dag.

Tenminste, ik dacht dat ik de boot naar het eiland had geboekt. De volgende keer zal ik toch wat beter op de kaart kijken waar welke plaatsen liggen. De plek waar ik de volgende dag de boot zou willen nemen was alleen bereikbaar door twee andere veerboten te nemen, en daarnaast had ik het ticket de verkeerde kant op geboekt.

Nu ik toch bij de terminal stond heb ik maar een nieuw ticket gekocht om meteen naar het eiland te gaan, een dagje eerder dan gedacht dus. De eerste boot zal al vol, maar op die van twee uur later kon ik nog wel mee. Na een overtocht van anderhalf uur reed ik in Nanaimo iets na zes uur ’s avonds de boot af. Ik had al snel een camping vlakbij gevonden, die ik ook meteen voor de nacht voor de overtocht terug naar Vancouver reserveerde.

Ik heb nog wel even een paar keer gecontroleerd of ik voor terug wel de juiste boot had geboekt, maar daar ben ik intussen aardig zeker van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *