Marcs Omzwervingen

Het is bijna zover

Over een week zit ik al in Vancouver. Opeens gaat het heel hard. De spullen moeten nog gepakt worden, de benzinebrander moet nog schoongemaakt worden, de fiets moet nog ingepakt worden. En terwijl er nog zo veel gedaan moet worden ben ik een stukje voor op mijn site aan het typen. Prioriteiten stellen wil niet altijd goed lukken. Hoe dan ook, volgende week maandag vliegen we naar Canada.

Ik heb naar de komende reis zowel uitgekeken als ertegen opgezien. Uitgekeken omdat het een fantastische ervaring zal gaan worden. Ertegen opgezien omdat het totaal anders is dan eerdere fietstochten. Die waren altijd in het (relatief) drukbevolkte Europa waarbij ik elke dag wel langs winkels, horeca en overnachtingsplekken kwam. Nu zal dat toch echt anders zijn, we zijn meer op onszelf aangewezen. Het begin van de tocht gaat nog door relatief veel plaatsen en door een redelijk toeristisch gebied, maar daarna zullen we vooral op onszelf aangewezen zijn. Hoe me dat gaat bevallen? Ik heb geen idee.

Dit is niet mijn eerste vakantie van drie maanden, maar behalve bovenstaande is er dit jaar is er nog een verschil met andere reizen. Dit jaar laat ik iemand in Nederland achter die ik zeker zal gaan missen. Dat wist ik nog niet toen we de reis hebben geregeld, en ook nog niet toen we de tickets boekten. Spannend hoe ik dat zal ervaren is het wel.

Maar bovenal heb ik heel veel zin in de reis, en verwacht ik een enorm mooie fietstocht te gaan maken in een fantastische omgeving.

Nog een paar dagen, en dan is het zover.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *