Marcs Omzwervingen

Introductie

In 2005 ben ik samen met Wouter van den Boogaart langs de oostkust van Australië gereisd. Toen vonden we al dat we ook een keer de andere kant van Australië zouden moeten bekijken. Dit jaar tijdens een barby (om er maar wat Australische slang tussendoor te gooien) bedachten we dat we dat nog steeds niet gedaan hadden. Snel hebben we onze agenda’s erbij gepakt waaruit bleek dat we allebei in december erg weinig afspraken hadden staan. Van het een kwam het ander en zo waren een week later tickets naar Perth geboekt.

Natuurlijk ga ik tijdens deze reis weer verslag bijhouden. Dat ga je op de volgende pagina’s vinden. Alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *