Marcs Omzwervingen

Introductie

In 2015 wilde ik een langere fietstocht in Engeland en Ierland maken. Uiteindelijk ben toen niet veel verder gekomen dan in Noord-Ierland bij de Giant Causeway. Dit jaar wil ik deze reis nogmaals proberen, maar wel met wat aanpassingen ten opzichte van 2015.

De vorige keer heb ik de Hadrians Wall-route gefietst door Engeland en Schotland, deze keer wil ik vanuit Newcastle naar Liverpool fietsen om daar over te steken naar Belfast. Of, indien het goed uitkomt met de niet zo heel erg vaak varende boot tussen Isle Of Man en Belfast, via dat eiland gaan. Ook het zuidenwesten van Engeland heeft een update gekregen ten opzichte van twee jaar geleden. Nu wil ik via Wales richting Lands End fietsen en dan onderlangs via Het Kanaal richting Dover reizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *