Marcs Omzwervingen

Ten slotte

Ik zal dit verslag beëindigen door te proberen de tocht samen te vatten. Het was een hele mooie tocht met hoofdzakelijk goed weer, ook al was het de eerste week veel te koud voor de tijd van het jaar en de laatste week erg nat en winderig. De route was vooral de eerste en laatste week zwaar door de vele hoogtemeters, maar in die weken was het uitzicht dan wel weer het mooist. Aan de ene kant is het jammer dat het voorbij is, maar aan de andere kant is drie weken elke dag op de fiets zitten ook wel weer genoeg.

Onderweg gaat altijd wel eens iets kapot. Gelukkig was dat deze keer niet veel en niet onrepareerbaars zoals mijn tentstokken tijdens de Jacobsroute. Een opsomming van de kapotte dingen en de reparatie daarvan:

– Een gat in de tent door een verdwaalde haring: Gerepareerd met ducttape, aangezien de lijm die bij mijn tentreparatieset geleverd was zonder ooit gebruikt te hebben was uitgedroogd.
– Een uitelkaarvallende sandaal: Gerepareerd met naald en draad. Natuurlijk in de verkeerde kleur en zeer amateuristisch gemaakt, maar het heeft gehouden.
– Loslatend klittenband van de kaarthouder van de stuurtas: Gerepareerd met secondelijm en het zit weer muurvast.
– Gebroken zelfvertrouwen als de klim toch zwaarder was dan gedacht: Gerepareerd met mueslirepen, water en veel pauzes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *