Marcs Omzwervingen

Over en weer

Een dagje Enschede, of beter gezegd een dagje niet fietsen, bleek het wondermiddel voor mijn nek te zijn. Ik kan nu weer gewoon rondkijken en ik heb geen pillen meer nodig.

Nadat we van de best wel troosteloze camping in Hengelo wegfietsten begonnen we aan een lang stuk LF4, de Midden-Nederlandroute. Deze gaat op sommige plekken best ver van de grens af, zelfs tot op de Veluwe.

Het is niet zulk lekker weer meer, er staat veel wind en het is voor de tijd van het jaar best fris. Gelukkig weten we de meeste buien te omzeilen door op het juiste moment koffie te gaan drinken. Na alweer een mooie tocht eindigen we op een boerencamping waar we asperges koken. Ze lagen al geschild in de Albert Heijn, dus dat scheelt veel werk.

De volgende etappe brengt ons naar Millingen aan de Rijn, en aangezien we nu de wind eens mee hebben gaat dat best rap.

Intussen is het volgende ding alweer kapot gegaan, deze keer is het mijn kussentje. Aangezien we in Arnhem toch langs de Bever fietsen bestel ik er eentje zodat ik hem meteen kan ophalen in de winkel.

In Arnhem begint de Maasroute, die met recht zo heet. De routemakers zijn gek op pontjes, want elke mogelijkheid om de rivier over te steken wordt gebruikt. ’s Avonds in Arcen besluiten we nog even een kroeg op te zoeken om de, weliswaar ruime, eerste week van deze vakantie te beklinken.

Een gedachte aan “Over en weer

 1. Marjoleine Pels

  Heerljk, die verslagen van jou! Ik geniet weer van de tekst en de mooie foto’s.
  En wat fijn, een Albert Heijn: Geschilde asperges!!!
  Goede reis en tot zaterdag!
  Groet,
  Marjoleine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *