Marcs Omzwervingen

Cornwall en Wales 2018

In mei 2018 ben ik samen met Arthur twee weken in Cornwall en Wales rondgetrokken met de kampeerbus. We hebben vooral veel nationale parken bezocht waar we veel, heel veel, gewandeld hebben. Natuurlijk zijn er ook de nodige geocaches gevonden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *