Marcs Omzwervingen

Een weekje Almere

Een week lang heb ik geen meter gefietst. Van dinsdagmiddag tot dinsdagochtend een week later heb ik op camping Chamavi in Almere het 10-jarig jubileum van de Jonge Actieve Naturisten, JAN gevierd samen met zo’n 25 man.

Stil gezeten heb ik echter niet, dankzij de activiteiten als buggyrijden in Voorthuizen (waar ik dinsdag bijna doorheen ben gefietst), het regelen en jureren van een puzzeltocht die ik samen met de twee andere organisatoren van het jubilieum in januari bij een gevoelstemperatuur van -10 graden in Almere heb uitgezet, een graffityworkshop en natuurlijk niet te vergeten het jubileumfeest dat als thema ‘Fout met zilver en goud’ had.

De hele week was het heerlijk warm weer, zo warm zelfs dat ik het eigenlijk wel lekker vond dat ik niet op de fiets zat, want dat zou erg benauwd zijn.

Het jubileumweekend heb ik op de warmste dag samen met nog twee anderen afgesloten met een heerlijk dagje relaxen in de sauna bij Almere. De laatste avond had ik het grote kampeerveld weer helemaal voor mij alleen, en kon ik alles weer klaarmaken om de fietstocht te hervatten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *